tisdag 18 september 2018

Om man vill coacha sitt barn inför NO-prov avsnittet NO-körkort?

Nu har det gått några veckor och jag har lärt känna gruppen. De flesta har gjort sin läxa i Edpuzzle och därmed visat mig att de har tagit till sig innehållet på lektionerna som har haft som mål att ge dom en introduktion i NO. därav namnet NO-körkort.

På onsdag den 26/9 v.39 PROV  så kommer vi att ha ett avslut på avsnittet genom att eleverna får en chans att visa på högre färdigheter än vad Edpuzzle-filmerna mäter.

Inför provet så läser eleverna på sammanfattningar:
Kolla att du vet vilka rubriker som ska finnas med i en lab.rapport och vad som utmärker en bra lab.rapport:
Vill man veta om man är redo för provet så gör man Quizzet som repeterar:
PROVET KOMMER ATT BESTÅ AV 12 frågor. Av dessa ska du svara på 7 frågor. På provet så kommer det att tydligt framgå vilka frågor som är lite svårare ( symbolen ¤ används för svårare frågor). Det finns också möjlighet att ställa en egen fråga och besvara.


Vilket svar krävs då för tex ett A? Enklast är nog att kolla in gamla provfrågor. Det är riktiga provfrågor med riktiga elevsvar. Det är kvaliteten på elevernas svar, inte hur långa svar de skriver som är viktigt att betona.
Jag ser till att alla elever har allt i pappersformat och de får tid på måndag v.38 att öva. Kvällen innan provet, tis 25/9 så finns jag tillgänglig online. Eleverna kan då ställa frågor via FLÖDET i Classroom. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.